Gastrooli Terra Alta

Consell Regulador DOP Oli Terra Alta (2021)

Per promoure el consum d’oli d’oliva verge de la DOP Oli Terra Alta s’ha creat la iniciativa Gastrooli Terra Alta. A Cordegat hem creat la imatge corporativa d’aquest projecte que marida la gastronomia amb l’oli de la denominació d’origen protegida.

Vinyes de Lilith, el paradís de la llibertat

Vinyes de Lilith (2020)

Lilith va ser la primera dona d’Adam. Convivien junts en harmonia fins que Lilith va voler dominar en l’acte sexual i ell no ho va permetre. No va guardar silenci i en no ser escoltada va marxar de l’Edèn, sent la primera dona que deixava un home. Lilith va descobrir un nou paradís, el de la llibertat. A Cordegat hem creat la imatge corporativa de Vinyes de Lilith i hem fet el disseny de les etiquetes dels vins i olis de la marca.

You fly, we'll do the rest, anywhere

Heliswiss Ibérica (2020)

Heliswiss Ibérica és una Companyia especialitzada en serveis de reparació i manteniment d’aeronaus, motors i components un ampli nombre de projectes nacionals i internacionals. A Cordegat hem treballat l’estratègia de continguts i redissenyat elements comercials, com el catàleg corporatiu.

Projecte relacionat:

Vins amb D.O. Terra Alta

Cooperativa Agrícola de Corbera d'Ebre (2019)

L’Agrícola de Corbera ha apostat decididament per la comercialització dels seus vins amparats per la D.O. Terra Alta. La selecció comptava amb vins nous i amb altres de llarga trajectòria dins de la cooperativa que es van sotmetre al procés de naming i, posteriorment, al disseny de les etiquetes. El resultat ha estat un canvi d’imatge i d’orientació de producte que ja dóna els seus fruits.

Equilàter

Fisioteràpia i Osteopatia Equilàter (2019)

L’osteopatia és la ciència i l’art de diagnosticar i tractar disfuncions de mobilitat dels diferents teixits del cos humà que provoquen trastorns i pertorben l’estat de salut de l’organisme. L’osteòpata té una visió holística, on entén el cos humà com un conjunt d’elements interconnectats entre ells buscant l’equilibri constant.

Denominacions d'Origen Catalanes d'Oli

Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (2018)

Per aquest projecte s’ha treballant en un signe que es reconegui amb facilitat, que reflecteixi la tradició i també la modernitat, perquè quan parlem de productes tradicionals i de qualitat també ho podem fer des de la innovació o la visió de futur. Però sobretot s’ha creat un logotip que se’l pugui fer seu tota la gent vinculada a les Denominacions d’Origen Protegit d’Olis Catalans que dia rere dia fa un esforç titànic per tirar endavant aquest producte meravellós.

Nanusens, creative nanodevices

Nanusens (2018)

Nanusens és una startup de nano-tecnologia que aspira a convertir-se en referent a nivell mundial en xips per telefonia mòbil. La seva tecnologia serà clau per conseguir un desplegament massiu de l’Internet de les Coses. El restyling de la marca ha estat una de les accions realitzades dins de l’estratègia de branding.

Dia Europeu del Bestiari Festiu

Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya (2018)

Catalunya és el territori europeu que atresora més bestiari festiu, sobrepassant actualment les nou-centes figures de tota mena de simbologia, morfologia i representativitat. En diversos països d’Europa existeix bestiari festiu en menor mesura; França, Bèlgica, Gran Bretanya, Itàlia, Malta, etc. Un dels objectius del Festivitas Bestiarum és iniciar contactes amb les entitats europees que tenen cura de bestiari festiu i reivindicar conjuntament el dia 24 de novembre com a Dia Europeu del Bestiari Festiu. Per contribuir a aquesta reivindicació, s’ha creat la identitat visual vinculada a aquest dia.

Nakens, ballem un vi?

Agrícola Corbera d'Ebre (2018)

Compartir un Nakens és triar una bona companyia amb ganes de deixar-vos portar pel moment, per riure, per desinhibir-vos i acabar la vetllada allà on us porti el vostre impuls. És convidar a ballar i a volar a qui us vingui de gust.

El canvi d’imatge del vi Nakens és la primera d’un seguit d’accions que contribuiran a donar a conèixer aquest gran producte.

Sant Felip Neri, transformació pedagògica

Escola Sant Felip Neri (2018)

El procés de transformació pedagògica de l’escola Sant Felip Neri passa també per una re-definició de la identitat visual i de la forma com la nova imatge arriba a les famílies, alumnes i professorat. Valors innovadors sense perdre de vista el tarannà històric d’aquesta escola emblemàtica de Barcelona.

El projecte de senyalística busca reforçar els valors de proximitat, innovació pedagògica i creativitat, tenint en compte totes les etapes educatives que s’ofereixen al centre: infantil, primària i secundària.

Projecte relacionat:

Escola Sant Felip Neri

FAB Casa del Mig

Punt Multimèdia / Lúdic3 (2017)

La transformació d’un equipament municipal en un espai maker de referència a Barcelona passava, en primer lloc, per una re-definició de la imatge i dels trets identitaris del FAB. Aquests havien de reflectir la voluntat dels seus gestors d’incorporar les últimes tendències tecnològiques al seu programa d’activitats.

Com fomentar la resiliència de nens i joves?

UOC (2017)

Com fomentar la resiliència de nens i joves? Participació i gestió de desastres. Disseny i maquetació d’elements gràfics per a la Universitat Oberta de Catalunya i CUIDAR (Cultures of Disaster Resilience among children and young people)

Competències per canviar el món

Edualter (2017)

La Guia de Competències IEPD és una eina de suport per a la formació del professorat i de les persones d’ONG en l’àmbit de l’Educació per al Desenvolupament.  Des de Cordegat hem col·laborat en la conceptualització i desenvolupament dels diferents elements de promoció de la Guia.

Senyalització de la Xarxa d’Itineraris de Rubí

Ajuntament de Rubí (2017)

Projecte de senyalització dels camins i senders que recorren l’entorn natural i urbà de Rubí. Vàrem crear una identitat visual infogràfica. A partir de la tipografia FF Netto vam crear tot un sistema de comunicació amb una àmplia família de pictogrames. La senyalística inclou uns panells informatius, direccionals i altres senyals especifiques que expliquen patrimoni arqueològic, arquitectònic, cultural i natural de la ciutat.

Proto-Tech Group

Any: 2016/2017

El creixement de Proto-Tech Group també s’havia de reflectir a la marca. El primer encàrrec va ser la creació de la nova marca i del logotip corporatiu. També es va elaborar el manual d’Identitat Corporativa. Més endavant, el disseny gràfic aplicat a la marca Proto-Tech Group es va començar a a desenvolupar a elements com la papereria bàsica, els catàlegs, els uniformes corporatius, els suports físics i també al parc mòbil o als diferents espais de patrocini.

Rolyms

Any: 2016/2019/2020

Edició del catàleg de producte de Rolyms.

Projecte relacionat:

Cooperativa Ivars d’Urgell

Any: 2016

Disseny de DVD, llibret i pòster commemoratiu dels cent anys de la Cooperativa d’Ivars.

Projecte relacionat:

Arts Santa Mònica

Any: 2016

Disseny de diferents cartells dintre d’Interfícies, un programa transversal de cultura, educació i ciutadania.

Fabra i Coats, centre d’Art Contemporani

Any: 2016

Disseny d’elements gràfics per al projecte Cohabitar Entre.