Ola Accounting

Any: 2020

Ola Accounting suma els recursos d’un ampli equip d’assessors altament qualificats amb les principals firmes internacionals en programes de cloud accounting per facilitar la gestió comptable i financera de les empreses, aportant seguretat, eficiència i un retorn immediat de la inversió.

La nova pàgina web reforça la proposta de l’equip d’Ola Accounting sobre els serveis relacionats amb la comptabilitat 3.0 i del cloud accounting.

Bayona Valero Arquitectes Associats

Any: 2020

Bayona Valero Arquitectes Associats tenen una trajectòria de més de vint anys on han realitzat projectes en molts àmbits i a diferents escales de l’arquitectura i l’urbanisme, col·laborant amb despatxos a nivell nacional i internacional. La seva feina ha estat reconeguda en premis i concursos d’àmbit local i internacional.

La pàgina web de Bayona Valero reflecteix la mirada particular i detallada que aboquen a cada projecte i que els ha consolidat com a un despatx de referència en projectes d’obra pública.

Sínia Centre Ocupacional

Any: 2020

El Centre Ocupacional Sínia és un Servei d’Atenció Diürna que depèn del Consorci de Serveis Socials de Barcelona. Destinat a l’atenció de persones amb diversitat funcional que a causa del seu grau de necessitat de suport no poden seguir fent
formació reglada i/o incorporar-se al món laboral.

La pàgina web de Sínia Centre Ocupacional destaca per la visibilitat de tots els projectes i per un protagonisme inequívoc de les persones.

Emotions Plus Concept

Any: 2020

Emotions Plus Concept porta més de trenta anys produint i promocionant accions i tot tipus d’esdeveniments, culturals, socials, esportius o privats. Treballen des de la creativitat, la proximitat i l’impacte emocional que s’espera de qualsevol acció col·lectiva. A Cordegat hem contribuït a millorar la seva pàgina web i els continguts visuals d’aquest projecte creatiu.

Heliswiss Ibérica

Any: 2020

Heliswiss Ibérica és una Companyia especialitzada en serveis de reparació i manteniment d’aeronaus, motors i components un ampli nombre de projectes nacionals i internacionals. Des de Cordegat s’ha treballat l’estratègia de continguts i s’han millorat els canals de comunicació de l’empresa com, per exemple, la seva pàgina web que inclou un mòdul intern de comunicació per a totes les seus de l’empresa.

Global Platform for the Right to the City

Any: 2019

El dret a la ciutat és el dret de tots els habitants, presents i futurs, permanents i temporals, a habitar, usar, ocupar, produir, governar i gaudir de ciutats, pobles y assentaments humans justos, inclusius, segurs i sostenibles, definits com a bens comuns essencials a una vida plena i decent. Cordegat ha col·laborat amb la Plataforma pel dret a la ciutat amb l’estructuració de continguts el disseny de la nova pàgina web.

Agrícola Corbera d'Ebre

Any: 2019

La transformació de les necessitats de comunicació d’aquesta cooperativa de la Terra Alta en continguts de valor passen també per la millora dels seus canals digitals. La nova pàgina web de l’Agrícola Corbera d’Ebre ens parla de persones, de producte de compromís amb la qualitat i amb el retorn social.

Equilàter

Any: 2019

L’osteopatia és la ciència i l’art de diagnosticar i tractar disfuncions de mobilitat dels diferents teixits del cos humà que provoquen trastorns i pertorben l’estat de salut de l’organisme. L’osteòpata té una visió holística, on entén el cos humà com un conjunt d’elements interconnectats entre ells buscant l’equilibri constant.

El projecte d’Equilàter s’ha treballat a partir de la creació de marca i la seva aplicació als diferents elements de comunicació dissenyats i desenvolupats per Cordegat.

Perú del Nord, somiar-lo o viure'l?

Any: 2018

El nord del Perú és encara un lloc ple de sorpreses per al visitant. Des de les animades aigües del Pacífic fins a les portes de la selva Amazònica, s’hi barregen cultures vives, valuoses restes arqueològiques i una biodiversitat única. Perú Tres Nortes ofereix allotjament a diferents hotels boutique a més de tours i aventures al llarg d’aquest ampli territori. Des de Cordegat definim i produïm elements de comunicació visual segmentats que mostrin les experiències que un visitant pot arribar a gaudir en aquest meravellós territori.

Nakens, un vi de Corbera d'Ebre

Any: 2018

L’Agrícola Corbera d’Ebre ens va demanar un canvi en la imatge del Nakens, un dels seus vins embotellats, en les varietats de garnatxa blanca, garnatxa negra-carinyena i rosat-garnatxa negra, orientats estratègicament a un segment de públic objectiu. La proposta implicava el canvi de la imatge del producte, però també la creació dels elements i continguts promocionals com la seva pàgina web.

Escola Sant Felip Neri

Any: 2018

Els valors, la visió i la forma de relacionar-se amb l’alumnat, l’èmfasi en la transformació pedagògica i, sobretot, les ganes de compartir el projecte educatiu per part de l’equip de professionals amb tota la comunitat educativa, han estat els eixos fonamentals que han donat forma a la nova pàgina web de l’escola Sant Felip Neri.

Projecte relacionat:

Nanusens, creative nanodevices

Any: 2018

Estratègia de continguts online, social media i disseny i desenvolupament de la pàgina web de Nanusens.

Projecte relacionat:

L'Univers de l'Ely - Cocoon Medical

Any: 2017

L’Univers de l’Ely és una campanya formativa online per als centres d’estètica on es reforça l’ús dels materials corporatius de Cocoon sobre el producte Elysion-Pro com elements de màrqueting del punt de venda. Els continguts formatius es presenten com una web sèrie animada.

Institut Mèdic Rubí

Any: 2017

Disseny, continguts i desenvolupament de la nova pàgina web de l’Institut Mèdic Rubí.

Proto-Tech Group

Any: 2017

Disseny, continguts i desenvolupament de la pàgina web, social media management i e-mail marketing de Proto-Tech Group.

Rolyms

Any: 2017

Disseny, continguts i desenvolupament de la pàgina web, social media management i e-mail marketing de Rolyms.