Incertesa laboral, projecció professional estroncada, tempesta perfecta…. Les primeres setmanes de l’estat d’emergència i la suma de males notícies convidaven més a la clausura espiritual que al contacte amb amics, familiars, col·laboradors o clients. Es podia optar per la introspecció o per ajudar; per la reflexió o per l’acció.

Som dels que pensem que millor que ens jutgin per allò que fem i una de les primeres oportunitats per demostrar-ho es va presentar amb Weleda. L’empresa de cosmètica natural tenia la necessitat de mantenir la comunicació amb els seus prescriptors i, a la vegada, gestionar un equip de vendes motivat però confinat a casa. Vam proposar capacitar-los perquè creessin els seus propis vídeos de demostració de producte amb l’ajut dels seus dispositius mòbils, reciclant les nostres formacions audiovisuals cap a un format online i dinàmic perquè en pocs dies fossin capaços de crear a través del llenguatge audiovisual. Resultat, la marca ha començat a comunicar a través de nous continguts, ha creat nous ambaixadors i ha motivat a l’equip gràcies a un nou aprenentatge.

Ha estat la primera d’un seguit de formacions que tan per a nosaltres com per a qui acompanyem són una autèntica alenada anímica. Malgrat els temps que corren, cal recuperar la creença en nosaltres i en les nostres capacitats!