El nostre projecte documental l’Aviador ha aixecat el vol, participant en diferents festivals i mostres de cinema internacionals, recollint el premi Arrels a la present edició del Festival Most, Festival internacional de Cinema del Vi i el Cava de Vilafranca.

L’Aviador ens parla de la gent del Plus Ultra, un petit univers dins del barri de la Marina de Barcelona que cada setembre, des de fa més de trenta anys, organitza la Festa de la Trepitjada de Raïm.

La Maria és una entesa en vi i l’ànima de la Bodega Peña, genuí punt de trobada pels veïns del barri. La seva família va ser una de les impulsores de la Festa de la Trepitjada. Ella ens obre les portes a una història singular al voltant d’uns elements com la vinya, el raïm i el vi, que a principis de segle XX encara tenien presència a les faldes de Montjuïc.

L’Aviador ens mostra la Barcelona amb la qual encara ens reconeixem, la dels barcelonins que s’apropien del carrer per trobar-se i divertir-se, la de sensibilitats diferents que s’ajunten per ajudar-se tot fent barri.

Més informació a terapiavinica.com i a cordegat.com