Marques

Creació del signe gràfic representatiu de cada marca

Conèixer les motivacions, els valors, l’orientació i el mercat relacionat amb cada empresa, producte o projecte són fonamentals per treballar i proposar un dels elements més importants de la identitat corporativa : el logotip.

Nanusens, creative nanodevices

Nanusens (2018)

Nanusens és una startup de nano-tecnologia que aspira a convertir-se en referent a nivell mundial en xips per telefonia mòbil. La seva tecnologia serà clau per conseguir un desplegament massiu de l’Internet de les Coses. El restyling de la marca ha estat una de les accions realitzades dins de l’estratègia de branding.

Projecte relacionat:

FAB Casa del Mig

Punt Multimèdia / Lúdic3 (2017)

La transformació d’un equipament municipal en un espai maker de referència a Barcelona passava, en primer lloc, per una re-definició de la imatge i dels trets identitaris del FAB. Aquests havien de reflectir la voluntat dels seus gestors d’incorporar les últimes tendències tecnològiques al seu programa d’activitats.

Projecte relacionat:

Sant Felip Neri, transformació pedagògica

Escola Sant Felip Neri (2017)

El procés de transformació pedagògica de l’escola Sant Felip Neri passa també per una re-definició de la identitat visual i de la forma com la nova imatge arriba a les famílies, alumnes i professorat. Valors innovadors sense perdre de vista el tarannà històric d’aquesta escola emblemàtica de Barcelona.

Projecte relacionat:

Proto-Tech Group

Any: 2016

El creixement de Proto-Tech Group també s’havia de reflectir a la marca. El primer encàrrec va ser la creació de la nova marca i del logotip corporatiu. També es va elaborar el manual d’Identitat Corporativa.

Projecte relacionat:

Institut Mèdic Rubí

Any: 2016

Per tal de dur a terme l’aplicació gràfica de la marca proposada per l’Insitut Mèdic Rubí, es va haver de realitzar un restyling a partir de l’original. A continuació es va crear el corresponent manual d’identitat corporativa.

Projecte relacionat:

Hobby Classic

Any: 2016

Per tal de reflectir la nova línia de producte i enfortir visualment la marca, es va realitzr una proposta de restyling. A continuació es va crear el manual d’identitat corporativa.

Projecte relacionat:

La Tribu de la Júlia

Any: 2016

Creació de la marca i logotip corporatiu. Elaboració del manual d’identitat corporativa.

Projecte relacionat: