Marques

Creació del signe gràfic representatiu de cada marca

Conèixer les motivacions, els valors, l’orientació i el mercat relacionat amb cada empresa, producte o projecte són fonamentals per treballar i proposar un dels elements més importants de la identitat corporativa : el logotip.

Equilàter

Fisioteràpia i Osteopatia Equilàter (2019)

L’osteopatia és la ciència i l’art de diagnosticar i tractar disfuncions de mobilitat dels diferents teixits del cos humà que provoquen trastorns i pertorben l’estat de salut de l’organisme. L’osteòpata té una visió holística, on entén el cos humà com un conjunt d’elements interconnectats entre ells buscant l’equilibri constant.

El projecte d’Equilàter s’ha treballat a partir de la creació de marca i la seva aplicació als diferents elements de comunicació dissenyats i desenvolupats per Cordegat.

Dia Europeu del Bestiari Festiu

Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya (2018)

Catalunya és el territori europeu que atresora més bestiari festiu, sobrepassant actualment les nou-centes figures de tota mena de simbologia, morfologia i representativitat. En diversos països d’Europa existeix bestiari festiu en menor mesura; França, Bèlgica, Gran Bretanya, Itàlia, Malta, etc. Un dels objectius del Festivitas Bestiarum és iniciar contactes amb les entitats europees que tenen cura de bestiari festiu i reivindicar conjuntament el dia 24 de novembre com a Dia Europeu del Bestiari Festiu. Per contribuir a aquesta reivindicació, s’ha creat la identitat visual vinculada a aquest dia.

Denominacions d'Origen Catalanes d'Oli

Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (2018)

Per aquest projecte s’ha treballant en un signe que es reconegui amb facilitat, que reflecteixi la tradició i també la modernitat, perquè quan parlem de productes tradicionals i de qualitat també ho podem fer des de la innovació o la visió de futur. Però sobretot s’ha creat un logotip que se’l pugui fer seu tota la gent vinculada a les Denominacions d’Origen Protegit d’Olis Catalans que dia rere dia fa un esforç titànic per tirar endavant aquest producte meravellós.

Nanusens, creative nanodevices

Nanusens (2018)

Nanusens és una startup de nano-tecnologia que aspira a convertir-se en referent a nivell mundial en xips per telefonia mòbil. La seva tecnologia serà clau per conseguir un desplegament massiu de l’Internet de les Coses. El restyling de la marca ha estat una de les accions realitzades dins de l’estratègia de branding.

Projecte relacionat:

FAB Casa del Mig

Punt Multimèdia / Lúdic3 (2017)

La transformació d’un equipament municipal en un espai maker de referència a Barcelona passava, en primer lloc, per una re-definició de la imatge i dels trets identitaris del FAB. Aquests havien de reflectir la voluntat dels seus gestors d’incorporar les últimes tendències tecnològiques al seu programa d’activitats.

Projecte relacionat:

Sant Felip Neri, transformació pedagògica

Escola Sant Felip Neri (2017)

El procés de transformació pedagògica de l’escola Sant Felip Neri passa també per una re-definició de la identitat visual i de la forma com la nova imatge arriba a les famílies, alumnes i professorat. Valors innovadors sense perdre de vista el tarannà històric d’aquesta escola emblemàtica de Barcelona.

Projecte relacionat:

Proto-Tech Group

Any: 2016

El creixement de Proto-Tech Group també s’havia de reflectir a la marca. El primer encàrrec va ser la creació de la nova marca i del logotip corporatiu. També es va elaborar el manual d’Identitat Corporativa.

Projecte relacionat:

Institut Mèdic Rubí

Any: 2016

Per tal de dur a terme l’aplicació gràfica de la marca proposada per l’Insitut Mèdic Rubí, es va haver de realitzar un restyling a partir de l’original. A continuació es va crear el corresponent manual d’identitat corporativa.

Projecte relacionat:

Hobby Classic

Any: 2016

Per tal de reflectir la nova línia de producte i enfortir visualment la marca, es va realitzr una proposta de restyling. A continuació es va crear el manual d’identitat corporativa.

Projecte relacionat: