La Cisqueta de Corbera

Agrícola Corbera d'Ebre (2019)

La Cisqueta és una pagesa alegre i divertida que treballa la terra i té cura dels seus. Quan era jove tothom la festejava, però ella va decidir conèixer món i després tornar a casa. La Cisqueta és lletra de jota que parla de Corbera d’Ebre. La Cisqueta és un vi de la Terra Alta i el nostre homenatge a la dona treballadora.

La Cisqueta de Corbera és un projecte de nom i disseny d’etiquetes per al vi banc i negre, que s’emmarca dins del canvi general d’imatge dels productes i elements de comunicació de la Cooperativa Agrícola Corbera d’Ebre.

Nakens, ballem un vi?

Agrícola Corbera d'Ebre (2018)

Compartir un Nakens és triar una bona companyia amb ganes de deixar-vos portar pel moment, per riure, per desinhibir-vos i acabar la vetllada allà on us porti el vostre impuls. És convidar a ballar i a volar a qui us vingui de gust.

El canvi d’imatge del vi Nakens és la primera d’un seguit d’accions que contribuiran a donar a conèixer aquest gran producte.

Projecte de senyalística

Escola Sant Felip Neri (2018)

El projecte de senyalística de l’Escola Sant Felip Neri de Barcelona busca reforçar els valors de proximitat, innovació pedagògica i creativitat, tenint en compte totes les etapes educatives que s’ofereixen al centre: infantil, primària i secundària.

Projecte relacionat:

Escola Sant Felip Neri

Com fomentar la resiliència de nens i joves?

UOC (2017)

Com fomentar la resiliència de nens i joves? Participació i gestió de desastres. Disseny i maquetació d’elements gràfics per a la Universitat Oberta de Catalunya i CUIDAR (Cultures of Disaster Resilience among children and young people)

Competències per canviar el món

Edualter (2017)

La Guia de Competències IEPD és una eina de suport per a la formació del professorat i de les persones d’ONG en l’àmbit de l’Educació per al Desenvolupament.  Des de Cordegat hem col·laborat en la conceptualització i desenvolupament dels diferents elements de promoció de la Guia.

Senyalització de la Xarxa d’Itineraris de Rubí

Ajuntament de Rubí (2017)

Projecte de senyalització dels camins i senders que recorren l’entorn natural i urbà de Rubí. Vàrem crear una identitat visual infogràfica. A partir de la tipografia FF Netto vam crear tot un sistema de comunicació amb una àmplia família de pictogrames. La senyalística inclou uns panells informatius, direccionals i altres senyals especifiques que expliquen patrimoni arqueològic, arquitectònic, cultural i natural de la ciutat.

Proto-Tech Group

Any: 2016/2017

El disseny gràfic aplicat a la marca Proto-Tech Group es va començar a a desenvolupar a elements com la papereria bàsica, els catàlegs, els uniformes corporatius, els suports físics i també al parc mòbil o als diferents espais de patrocini.

Institut Mèdic Rubí

Any: 2016/2017

Aplicació gràfica a diferents elements de comunicació com la papereria, la pàgina web, a campanyes de publicitat impresa o als elements de màrqueting del propi centre.

Projecte relacionat:

Rolyms

Any: 2016

Edició del catàleg de producte de Rolyms.

Projecte relacionat:

Cooperativa Ivars d’Urgell

Any: 2016

Disseny de DVD, llibret i pòster commemoratiu dels cent anys de la Cooperativa d’Ivars.

Projecte relacionat:

Arts Santa Mònica

Any: 2016

Disseny de diferents cartells dintre d’Interfícies, un programa transversal de cultura, educació i ciutadania.

Fabra i Coats, centre d’Art Contemporani

Any: 2016

Disseny d’elements gràfics per al projecte Cohabitar Entre.

Hobby Classic

Any: 2016

Descripció: Identitat visual, aplicació gràfica i catàleg a diferents elements de l’empresa de treballs en miniatura.

Projecte relacionat:

Mirant per la Gatera

Any: 2014

Projecte editorial del llibre de narracions curtes d’en Josep Manel Guardiola i Noguera.