Serveis Audiovisuals

Realització i cobertures audiovisuals, fotografia, making off.

Esdeveniments, congressos, convencions, presentacions, reunions, formació, espectacles, concerts, publicitat, etc.

Tots Sumem!

Projecte Solidari - Agrícola Corbera d'Ebre i Associació Jeroni de Moragas (2018)

Tots Sumem és el videoclip de la cançó de Xeic! amb lletra de l’escriptor Andreu Carranza realitzat per al vi solidari Sense Límits de l’Agrícola de Corbera d’Ebre, SCCL amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Associació de Rehabilitació i Educació Especial Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre.

Creative nanodevices

Nanusens (2018)

Producció i realització de l’audiovisual corporatiu de Nanusens, una empresa de nano-tecnologia que aspira a convertir-se en referent a nivell mundial en xips per telefonia mòbil.

Projecte relacionat:

Nanusens

Mother Tree (Exposició Hub Trees)

Ajuntament de Sant Cugat (2018)

Mother Tree: arbre gran i vell amb una xarxa enorme d’arbres associada, connectat a tots els arbres del seu voltant, inclús d’altres espècies.

Mother Tree és l’audiovisual que Cordegat ha realitzat per a l’exposició de l’artista Núria Benet, Hub Trees, organitzada per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Una joventut. La Nuu 2017

La Nuu (2017)

Producció i realització dels continguts audiovisuals de la Nuu, Festival de fotografia de Rubí, incloent la produccó del spot promocional.

Projecte relacionat:

La Nuu

Turisme al Vallès Occidental

Consorci de Turisme del Vallès Occidental (2017)

Producció i realització de l’audiovisual sobre empreses turístiques i elaboradores de producte de proximitat del Vallès que han rebut el recolzament del Consorci de Turisme per promocionar la seva activitat.

L'Aviador

Teràpia Vínica. Documental (2017)

L’Aviador ens parla de la gent del Plus Ultra, un petit univers dins del barri de la Marina de Barcelona que cada setembre, des de fa més de trenta anys,organitza la Festa de la Trepitjada de Raïm.

La Maria és una entesa en vi i l’ànima de la Bodega Peña, genuí punt de trobada pels veïns del barri. La seva família va ser una de les impulsores de la Festa de la Trepitjada. Ella ens obre les portes a una història singular al voltant d’uns elements com la vinya, el raïm i el vi, que a principis de segle XX encara tenien presència a les faldes de Montjuïc.

L’Aviador ens mostra la Barcelona amb la qual encara ens reconeixem, la dels barcelonins que s’apropien del carrer per trobar-se i divertir-se, la de sensibilitats diferents que s’ajunten per ajudar-se tot fent barri.

Projecte relacionat:

Talent Natural

Leopard Racing Team & Proto-Tech Group (2017)

Producció i realització de l’audiovisual sobre una de les grans promeses del Mundial junior de Moto3.

Solucions innovadores en enginyeria aeronàutica

Trim Composites (2017)

Trim Composites és una empresa especialitzada en la fabricació de components a través de tècniques en materials compostos amb seu a Madrid. La companyia té un fort caràcter emprenedor que es reflecteix en l’interès per investigar noves tècniques, desenvolupar nous processos i trobar solucions innovadores dins de la indústria de vehicles no tripulats.

Primelase HR, extreme power

Cocoon Medical (2017)

Producció i realització del comercial i el 3D  sobre la plataforma làser capdavantera al mercat en potència.

FAB Casa del Mig

FAB Casa del Mig / Lúdic3 (2017)

Sessions fotogràfiques, post-producció audiovisual i animació 3D per als diferents canals online del FAB Casa del Mig.

Projecte relacionat:

FAB Casa del Mig

La nostra veu, la vostra

Ajuntament de Rubí (2017)

La producció de l’audiovisual sobre els drets dels infants va servir com a fil argumental de la cantata que les escoles públiques de la ciutat fan cada any com a clausura del curs escolar.

Projecte relacionat:

Ajuntament de Rubí

Cooltech. New handpieces, best results

Cocoon Medical (2017)

Creació d’animacions que contribueixen a reforçar la capacitat tècnica d’un equip punter creat per redissenyar la figura mitjançant tractaments innovadors i indolors.

Aaron Polanco & Aspar Team

Proto-Tech Group i MRW Mahindra Aspar Team (2016)

Guió, realització i producció audiovisual sobre el paper del pilot Aaron Polanco de l’equip MRW Mahindra Aspar Team, patrocinat per Proto-Tech Group.

Projecte relacionat:

1915-2015. Cent anys creixent.

Cooperativa d'Ivars d'Urgell (2016)

La valentia d’un grup de pagesos va fer possible el naixement de la Cooperativa d’Ivars d’Urgell l’any mil nou-cents quinze. Al llarg de la seva història ha contribuït a donar valor al territori i als seus habitants, reforçant una il·lusió col·lectiva que segueix creixent i consolidant-se amb vocació de futur.

Guió, realització i producció del documental Cent anys creixent (1915-2015)

Projecte relacionat:

Innovació, experiència, ``km 0``

Rolyms (2016-2107)

Un dels trets diferencials d’aquesta empresa referent en roba tècnica es la producció de proximitat i l’experiència de les dues generacions d’una mateixa família que han estat al capdavant del negoci. Aquests valors han de quedar reflectits a tots els elements de comunicació i reforçats a les sessions fotogràfiques i als audiovisuals que vam realitzar per ells.

Projecte relacionat:

Festivitas Bestiarum

Anys: 2014-2017

El Festivitas Bestiarum celebra el dia europeu del bestiari festiu. Està organitzat per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i, des de la primera edició, som els encarregats de realitzar la cobertura fotogràfica i la producció de diferents peces audiovisuals com reportatges o clips per la cerimònia de lliurament dels premis Best.

Projecte relacionat:

Feeling the innovation

Cocoon Medical (2016)

Guió, realització i producció de l’audiovisual de producte de Cocoon Medical, una de les companyies líder en tecnologia i innovació dins de la medicina estètica.

Oberts al futur

Proto-Tech System (2015)

Guió, realització i producció de l’audiovisual corporatiu de Proto-Tech Group on s’hi reflecteixen els valors i la capacitat tècnica de l’empresa líder en desenvolupament de prototips tècnics.

Projecte relacionat:

Celler Cooperatiu, l’esperit de Rubí

Ajuntament de Rubí (2015)

El documental sobre el Celler Cooperatiu, encarregat per l’Ajuntament de Rubí condensa en quinze minuts la història d’aquest emblemàtic edifici modernista dissenyat per Cèsar Martinell fa un segle. Guió, realització i coproducció amb Cresta Visual del documental seleccionat a la secció competitiva del Penedès Festival Internacional de Cinema de Vi i el Cava (MOST).

Projectes relacionats: