Proto-Tech Group i MRW Mahindra Aspar Team

Any: 2016

Guió, realització i producció audiovisual sobre el paper del pilot Aaron Polanco de l’equip MRW Mahindra Aspar Team, patrocinat per Proto-Tech Group.

Cobertures audiovisuals de diferents patrocinis.

Projecte relacionat:

1915-2015. Cent anys creixent.

Any: 2016

La valentia d’un grup de pagesos va fer possible el naixement de la Cooperativa d’Ivars d’Urgell l’any mil nou-cents quinze. Al llarg de la seva història ha contribuït a donar valor al territori i als seus habitants, reforçant una il·lusió col·lectiva que segueix creixent i consolidant-se amb vocació de futur.

Guió, realització i producció del documental Cent anys creixent (1915-2015)

Projecte relacionat:

Rolyms

Any: 2016

Un dels trets diferencials d’aquesta empresa referent en roba tècnica es la producció de proximitat i l’experiència de les dues generacions d’una mateixa família que han estat al capdavant del negoci. Aquests valors han de quedar reflectits a tots els elements de comunicació i reforçats a les sessions fotogràfiques i als audiovisuals que vam realitzar per ells.

Projecte relacionat:

Festivitas Bestiarum

Anys: 2014-2016

El Festivitas Bestiarum celebra el Dia Europeu del Bestiari Festiu. Està organitzat per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i, des de la primera edició, som els encarregats de realitzar la cobertura fotogràfica i de la producció de diferents peces audiovisuals com reportatges o clips per la cerimònia de lliurament dels premis Best.

Projecte relacionat:

Cocoon Medical

Any: 2016

Guió, realització i producció d’audiovisual de producte de Cocoon Medical, una de les companyies líder en tecnologia i innovació dins de la medicina estètica.

Proto-Tech System

Any: 2015

Guió, realització i producció de l’audiovisual corporatiu de Proto-Tech Group on s’hi reflecteixen els valors i la capacitat tècnica de l’empresa líder en desenvolupament de prototips tècnics.

Projecte relacionat:

Celler Cooperatiu, l’esperit de Rubí

Any: 2015

El documental sobre el Celler Cooperatiu, encarregat per l’Ajuntament de Rubí condensa en quinze minuts la història d’aquest emblemàtic edifici modernista dissenyat per Cèsar Martinell fa un segle. Guió, realització i coproducció amb Cresta Visual del documental seleccionat a la secció competitiva del Penedès Festival Internacional de Cinema de Vi i el Cava (MOST).

Projecte relacionat:

Urbikes, Change the Planet

Any: 2017

Change the planet és un projecte que neix conjuntament amb l’empresa Urbikes amb la voluntat de realitzar accions, dins de l’àmbit de la mobilitat sostenible, que contribueixin a aturar el canvi climàtic i que fomentin la conscienciació mediambiental.

Guió, realització i producció del curtmetratge Change the Planet.

Projecte relacionat:

Institut Mèdic Rubí. Fotografia

Any: 2016

L’Institut Mèdic Rubí té un equip de professionals de primer nivell que atén a unes instal·lacions amb equips tècnics de darrera generació; tot al servei d’una atenció de proximitat i de confiança amb el pacient. Aquests valors es van treballar a la direcció d’art i al posterior reportatge fotogràfic sobre l’Institut Mèdic.

Projecte relacionat: